JouwAvontuur


Travel

Avontuurlijke 1-op-1 coachingsdag voor mensen die voelen dat ze toe zijn aan hun next level, die willen weten wat dat dan wel mag zijn en hoe ze dat kunnen waar maken.

Voel je ook die onrust in jou en weet je diep van binnen dat je toe bent aan jouw volgende stap, maar heb je deze keer geen idee wat dat juist inhoudt, laat staan, hoe je dat kan waar maken?

En heb je al van alles geprobeerd en ontdekt dat jij niet de persoon bent om tussen vier muren een oplossing uit jouw hoofd te krijgen, omdat je weet dat je nood hebt aan fysieke actie, dingen kunnen ontdekken en avontuur?

Dan kan niets jou nog helpen.


Neen, helemaal niet, dan ben je eindelijk op de juiste plek terecht gekomen.


Heel herkenbaar.


Ik zat in hetzelfde schuitje. Na een paar jaar te werken in mijn eerste job, had ik het daar gezien en vond ik de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging.

Ik solliciteerde en begon bij mijn nieuwe werkgever. Super tof.

Dit patroon herhaalde zich een paar keer.

Tot die ene keer. Nu zo'n 7 jaar geleden. Ook toen diende zich weer zo'n drang naar een nieuwe uitdaging aan.

Maar het was anders.

Ik voelde dat het deze keer grootser was, alleen kon ik er de vinger niet op leggen.

Ik negeerde dat gevoel uiteraard volledig, door te doen wat de vorige keren gewerkt had en veranderde van werkgever binnen dezelfde sector en met een gelijkaardige rol. En het werkte.

... Alleen, maar voor heel even. Want deze keer kwam dat gevoel veel sneller terug.

En ja, diep van binnen wist ik eigenlijk wel dat ik mezelf met deze 'psuedo-move' gefopt had en dat het iets anders was naar wat ik op zoek was.
Het vervelende was alleen dat de mensen om mij heen trots op me waren. Wat ze zeiden gaf me stiekem houvast, aanzien en een gevoel van meetellen.

Maar het bleef zo hard knagen dat ik het toch uiteindelijk niet meer kon negeren.

Ik moest dus onderzoeken van waar het kwam en wou weten wat er zat te branden.

Ik deed zelf-assessments en volgde loopbaancoaching, maar helaas werd ik er geen stap wijzer van.

Maar hoe kwam dat dan?

Wel, omdat de meeste dingen die ik volgde niet ontwikkeld waren om je echte behoeften bloot te leggen en dus te oppervlakkig bleven, waardoor ik geen stap verder kwam en ter plaatse bleef trappelen.

En die enkele programma's die wel diepgaandere behoefte-analyse beoogden waren bij mij eveneens geen succes omdat ze me tussen vier muren dingen lieten bedenken met mijn hoofd. En laat dat nu net het ideale recept zijn voor mij om zeker niet tot de kern te kunnen komen.

Hoezo?

Wel, ik ontdekte namelijk dat ik dat contact met wat ik écht wil, pas kan maken wanneer mijn lichaam in actie kan komen, buiten, genietend van de natuur en van het avontuur.

Hell yes!

Ik ontrafelde de techniek en goot het in een programma zodat ik dit niet enkel keer op keer kan toepassen, maar ook kan doorgeven aan anderen die hier nood aan hebben.

Dit programma kreeg de naam: Travel.Travel


Een programma waarin jij helemaal tot jouw recht komt. Waar je letterlijk in actie komt, buiten, weg van die vier muren en weg van enkel in jouw hoofd zitten. Op onbekende plekken. Vol avontuur. Zodat jij jouw echte ik kan laten floreren.

Dat is hetgeen je nodig hebt.

En diep van binnen weet je dat ook wel, alleen was je je daar misschien nog niet helemaal van bewust.

En bleef je je tot nu toe maar afvragen waarom je geen antwoorden vond op jouw knagende gevoel. Waardoor je alleen maar onzekerder en ongelukkiger werd.

Dus stop met jezelf te pijnigen en gun jezelf échte inzichten. Zodat je kan doorpakken op wat echt belangrijk is voor jou.

Het zal wel zijn!En ja, I feel you!

Wanneer ik voelde dat het tijd was voor mijn eigen next level behoeften, heb ik ook serieus zitten struggelen met stappen waarvan ik diep van binnen eigenlijk al wist dat die me niet de voldoening zouden geven die ik zocht.

Ik begrijp jou dus volledig.

Want ontdekken en toegeven wat je echt als next level stap nodig hebt is mega-eng.

En nadien next level gaan, is nog enger.

Dat is gewoon zo.

Maar het straffe is dat het ook gewoon mega simpel is.

En dat ontdekte ik zelf.

Weliswaar na heel wat omzwervingen, omdat de doorsnee dingen niet gemaakt zijn voor actie- en avontuurlovers zoals jij en ik.

Vandaar dat ik het belangrijk vond om zoiets te ontwikkelen. Zodat zo'n mensen ook hun zalige next level kunnen ontdekken en gaan leven. 🎇

En zo ontstond Travel waarbij je:

1. Ontdekt wat jouw unieke persoonlijkheid nodig heeft als volgende stap in jouw leven. Zodat je duidelijkheid hebt en weet waar je naar toe wil.
2. Leert hoe je een werkend plan maakt dat echt bij jou past. Zodat je geen dingen moet doen die niet bij jou passen, maar wel dingen die op jouw lijf geschreven zijn, zonder geforceerd gevoel, maar enkel 100% jij.
3. Ontdekt hoe je dat plan ontspannen waar maakt, zodat je, zonder dat je het goed en wel door hebt, die zalige next level stap gewoon zet!

Simpel en super krachtig.

Your next level is waiting for you!

Dus waarom zou je jezelf blijven martelen met onduidelijkheid?

Joost mag het weten. 😘

En jij weet diep van binnen ook dat dit niet is wat je wil.

Dus voel wat die actienemer in jou echt wil, en neem dan een beslissing.
Wat houdt

Travel 

concreet in?  • Analyse van jouw persoonlijke next level inclusief helderheid over jouw plan, zodat je weet waar je naar toe wil en hoe je daar zal geraken.
  • Inclusief outdoor activiteit zodat je 100% in jouw element bent en dat door kan trekken naar jouw next level stap.
  • Met 100% 1-op-1 en to-the-point coaching zodat je optimaal gebruik kan maken van jouw tijd en super efficiënt resultaten zal boeken.
  • En het echte - the real stuff - Travel handboek zodat je alles mooi overzichtelijk bij elkaar hebt staan en hierop kan terugvallen wanneer je het nodig hebt.Is dit wel iets voor jou? Check nog eens bij jezelf waarom je dit zou doen.

Waarom je jouw next level wil ontdekken en die zalige voldoening wil voelen van die te kunnen leven.

I.p.v. stappen te zetten die jou eigenlijk diep van binnen niet blij maken, maar jou wel weghouden van wat je echt voelt en jou nog meer onduidelijkheid brengen.

Dat kan natuurlijk ook en dat is helemaal ok. Maar check gewoon of dat is wat jij wil.

En maak dan de balans op. 

Alleen jij kan dit voelen.

Dit zeggen klanten over JouwAvontuur :

Uiteindelijk leerde ik veel meer 

Katrien

Ik stapte in Mijn Avontuur om te weten te komen welke job bij mij zou passen. Uiteindelijk leerde ik veel meer dan dat; ik leerde ook mezelf terug kennen en waarderen.

Ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht

KOEN

Ik had al een paar keer in mijn leven het roer omgegooid zonder goed te weten waar ik uiteindelijk naar toe wou.
In haar programma JouwAvontuur doet Lien je stilstaan bij wie je eigenlijk bent.
Ze heeft me geleerd hoe belangrijk mijn kernwaarden zijn in alles wat ik doe of laat, en ik heb heel wat waardevolle inzichten over mezelf gekregen.
Mijn leven is veranderd in die zin dat ik nu mijn doelen stel in functie van mijn kernwaarden, interesses en talenten.
Doelen die de moeite waard zijn om na te streven. Mijn energiepeil is hoger dan ooit!

Ik ben echt blij dat ik in JouwAvontuur ben gestapt, en ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht.

Héél handig om toe te passen in verdere manier van leven

DIRK

Jouw programma is echt top. Het lijken allemaal evidente zaken en stappen, maar doordat deze in héél kleine stapjes worden opgedeeld en er ook een duidelijke structuur achter zit, is dit héél handig om toe te passen in de verdere manier van leven, en zelfs deze door te geven binnen het gezin

Door jou en je programma heb ik de stap durven en kunnen zetten

NELE

Door jou en je programma heb ik de stap durven en kunnen zetten die ik nodig had om de wereld buiten mijn muren te durven ontdekken, om te kunnen groeien in plaats van ter plaatse te blijven trappelen.

Ik hoop dat je nog veel mensen mag inspireren zoals je mij geïnspireerd hebt. Proficiat met dit mooie programma, en dank je wel

Echt een meerwaarde

Katrien J.

De professionele, rustige aanpak van Lien was voor mij echt een meerwaarde in dit programma.
Je weet dat jou een magisch next level te wachten staat.


Praktisch  • Datum: te bepalen na overleg
  • Locatie: België
  • Duur: van +-9u tot +-17u
  • Te voorzien: sportieve kledij + reserve kledij voor na de outdoor activiteit


Don't die without embracing the daring adventure your life was meant to be.

- Steve Pavlina-