Wie is die Lien eigenlijk?


Het begon zo… in 2003 studeerde ik af aan de faculteit LO in Leuven. Ik wist totaal niet wat ik wou gaan doen en uiteindelijk koos ik voor een job in de sales. Die vrijheid sprak me wel aan.


Maar na een paar jaar begon er iets te knagen. Ik veranderde van bedrijf (een keer of vijf), dat ging dan weer even goed, maar het gevoel kwam keer op keer terug.

Ik voelde een soort leegte en voelde me zelf ook nooit een echte sales.


Het vervelende was, dat de mensen om mij heen trots op me waren. Wat ze zeiden gaf me stiekem houvast, aanzien en een gevoel van meetellen in deze maatschappij.


Het gevoel bleef echter hardnekkig standhouden en werd steeds sterker.

Ik kon het dus niet langer negeren en begon te onderzoeken van waar het kwam, ik deed verschillende persoonlijkheidstests en volgde loopbaancoaching, maar er veranderde niets. Het gevoel dat er meer moest zijn bleef dus.


En even later gaf mijn lichaam toch nog maar een extra signaal (één of andere stressgerelateerde hartritmestoornis) zodat het er zeker van was dat ik dit niet ging laten voor wat het was. Thanks 'mate'.


Maar wat was er toch mis met mij?

Waarom kon ik niet gewoon gelukkig zijn in mijn job?

Waarom ebde die voldoening na een tijdje steeds weer weg? 


Ik besloot om andere handvaten te zoeken en volgde tal van cursussen en las tienallen boeken rond persoonlijke ontwikkeling. 

Ik kwam mezelf meerdere keren tegen en ontdekte ook dat ik een Fijngevoelige Avonturier ben (aka Hooggevoelige High Sensation Seeker), zo iemand die dus die contrasten in zich heeft en ook helemaal blij wordt wanneer die contrasten in actie komen. (Een dikke shout out naar Saskia Klaaysen voor haar baanbrekend onderzoek hiernaar met o.a. haar boek 'Prikkels bijten niet'!)

Ik ontdekte dat ik aanga van vrijheid, nieuwe dingen en plekken ontdekken, waarbij ik al spelend kan leren, kennis kan delen, nieuwe mensen kan ontmoeten, diepgaande gesprekken kan voeren en die kan afwisselen met heerlijke alleen-tijd. Love it.

Voeg daar dan mijn passie aan toe om mensen te helpen en je raadt het resultaat al: de online programma's en ontdekkingsreizen voor Fijngevoelige Avonturiers waren geboren.


En dat is exact wat ik vandaag dus doe: de Hooggevoelige High Sensation Seeker in mij volgen en anderen helpen om dit ook te gaan doen. En I love it. 


Wie weet tot binnenkort!


Groetjes,

Lien