ONLINE STAPPENPLANNEN

EXPLORER

Super krachtig online programma voor Fijngevoelige Avonturiers die willen ontdekken wat hun superpower is


Ik? Een superpower? Wie, wat, waar?

Yes, I know, voor jou lijkt dat allemaal maar heel normaal hoe jij functioneert. Maar als jouw persoonlijke wake-up call, wil ik jou toch 'effe' aan jouw oren trekken, want "hallo!?",  besef jij wel goed wat voor een superpower jij onder jouw motorkap hebt?


Nog niet half, volgens mij :)


En dat is zoooo jammer.

Maar gelukkig is er een oplossing. Want als kind wist je dat wel. Je deed dingen waar je gelukkig van werd. Je leefde dus voluit jouw superpower. Alleen weet je dat niet meer, want daar heb je geconditioneerde laagjes rond gemetseld.


En dat is dus het enige wat je te doen hebt: dat gemetselde muurtje afbreken en terug contact maken met dat fijngevoelige, avontuurlijke kind in jou, zodat dat eindelijk terug kan gaan shinen!


Ja, heerlijk!

Maar hoe zit dat dan specifiek bij mij?

Wel, om dat te ontdekken, is dit super efficiënte Explorer programma iets voor jou.

NAVIGATOR

Super krachtig online programma voor Fijngevoelige Avonturiers die al weten wat hen gelukkig maakt en wat hun superpower is, alleen weten ze nog niet hoe ze daar dan hun voordeel mee kunnen gaan doen

Geld verdienen met iets dat je graag doet? Ga weg!

Je vraagt jezelf af of dat überhaupt wel kan, want zou dat dan echt mogelijk zijn om uit iets wat je graag doet ook nog eens jouw voordeel te halen? Wie zit er nu op jou te wachten?

Wel dat is het hem nu net. De sleutel is niet om iets te zoeken waarvan je denkt dat anderen er op zitten te wachten, neen, het zit hem in die superpower helemaal te gaan ownen en te weten dat je dan magnetisch wordt voor anderen.


Allright!

Maar hoe word je dan magnetisch?

Wel, om dat te ontdekken, is dit super efficiënte Navigator programma iets voor jou.

TRAVELLER

Super krachtig online programma voor Fijngevoelige Avonturiers die weten wat hen blij maakt en wat m.a.w. hun superpower is en ook weten hoe ze daar hun voordeel mee kunnen doen. Alleen is er iets vervelends aan de hand... ze botsen namelijk tegen hun eigen blokkades. Ze zitten zichzelf in de weg om te kunnen doen wat ze zo graag willen doen.


Grrrrr! Waarom blijf ik mezelf zo in de weg zitten?

Ja, I know, dat is super irritant, maar ook super normaal.

Dus no worries, het komt goed.

Het enige wat je te doen hebt, is begrijpen wat daar achter zit en de tools te kennen om toch die stappen te zetten die je wil zetten.


Ok, cool!

Maar hoe dan?

Wel, om dat te ontdekken, is dit super efficiënte Traveller programma iets voor jou.