Het JouwAvontuur VIP-programma 


Het programma is in een handige app gegoten waarbij je dagelijks, op het moment dat het voor jou past, een ministap zal zetten op basis van een hapklare opdracht.


Dit gedurende 13 weken, zodat je de tijd krijgt om uiteindelijk een mega stap te zetten.


Je wordt aangemoedigd om buiten te gaan waardoor je echt terug in contact zal komen met jezelf.


Via het programma van JouwAvontuur doorloop je de 13 fasen van weerstand naar succes (gebaseerd op o.a. de inzichten van succesexperten Napoleon Hill, David de Kock en Arjan Vergeer) waarin komaf wordt gemaakt met ons oerbrein en tools aangeleerd worden waar je je leven lang plezier van zal hebben.


De 13 fasen bestaan uit de volgende thema’s:


 • Fase 1 – Verlangen
 • Fase 2 – Nood
 • Fase 3 – Impact
 • Fase 4 – Onafhankelijkheid
 • Fase 5 – Weelderigheid
 • Fase 6 – Verbeelding
 • Fase 7 – Research
 • Fase 8 – Teamgenoten
 • Fase 9 – Plan
 • Fase 10 – Actie
 • Fase 11 – Volhouden
 • Fase 12 – Overwinnen
 • Fase 13 – Bedanken


 • Per week doorloop je één fase, met elke dag 1 sessie.  De methode is gebaseerd op o.a. Positieve Psychologie, Cognitieve Gedragstherapie en Visualisatie. Je leert vaardigheden, tools en technieken die je nu en de rest van je leven kan toepassen. Geen tijdelijke lapmiddeltjes, maar duurzame know how voor nu en voor altijd.

  JouwAvontuur

  ***************


  * 13 Fasen Programma

  Dagelijkse stappen via gebruiksvriendelijke app

  * Gedurende 13 weken

  *Wekelijkse Persoonlijke schriftelijke opvolging en Feedback

  * Niet goed geld terug garantie (zie algemene voorwaarden)


  ***************


  EXTRA'S:


  * Printable Werkboek: Het volledige 13 Fasen programma

  * Fantastische Focusfilter: Focus op wat echt belangrijk is in 5 stappen

  * Ferme F*ck it Kit: In 5 stappen Kritiek de baas


  ***************


  Als je weet dat je investeert in een programma dat echt werkt, gedurende 13 weken met elke dag een mini-opdracht, waardoor je:

   ***

  Ontdekt wie je in essentie bent, waar je energie van krijgt en hoe je krachtige keuzes maakt die bij je passen 

   ***

  Ontdekt waar de noodzaak in je leven zit om niet terug te vallen in oud gedrag 

   ***

  Ontdekt hoe je onzekere gedachten kunt veranderen in een mindset die je helpt 

   ***

  Je eigen regels kiest en je niks meer aantrekt van de verwachtingen en voorwaarden van anderen 

   ***

  Leert hoe je met alles wat jij bent, kunt en hebt meegemaakt, van waarde kunt zijn voor een ander en hoe je hier van kan leven 

   ***

  Leert voelen welke mensen je energie geven en hoe je kunt omgaan met mensen die je veel energie kosten

   ***

  Ziet wat jou nu in de weg staat om je dromen te verwezenlijken en je zal leren hoe je dit op lost 

   ***

  En alles in PDF kan downloaden: Het volledige 13 Fasen programma in pdf, waardoor je dit opnieuw kan doorlopen, wanneer je maar wil.

   ***

  En hierbij ook nog de Fantastische Focusfilter krijgt, waardoor je in 5 stappen leert focussen op wat echt belangrijk is. 

  ***

  En daar bovenop nog eens de Ferme F*ck It Toolkit ontvangt die jou in 5 stappen leert smullen van kritiek.

  ***

  En dat dit alles via een handige app in je broekzak zit, waardoor je super efficiënt en onafhankelijk van plaats of tijd kan kiezen om bezig te zijn met het programma.

  ***

  En dan 'last but not least': de Wekelijkse Persoonlijke schriftelijke opvolging en Feedback die jou die extra steun en inzichten geeft.


  Waardoor je uiteindelijk evolueert van:  ‘Ik voel dat er meer zit in het leven, maar ik weet niet wat’, naar: ‘yes! Ik leef eindelijk het leven dat ik écht wil!’


  Dan is de totale waarde van dit programma minimaal 15.500€ en inderdaad minimaal, want dit heeft impact op de rest van jouw leven, waardoor het nog veel meer waard is.


  En als je dan weet dat je dit pakket nu voor slechts een fractie van die prijs kan krijgen (1.997€ incl. BTW), wat denk je dan?  


   €1.997

  (incl. BTW)

  Spannend he!

  Wist je dat de kans groot is dat jouw oerbrein nu in actie treedt?


  Ons oerbrein heeft het namelijk niet zo begrepen op verandering. Omdat het gebouwd is om enkel op korte termijn te kijken. Het wil onze huidige situatie en de daarbij horende bezittingen beschermen en is bang van het onbekende.


  Vandaar dat ons oerbrein van pas komt wanneer we bijvoorbeeld te dicht bij een open vuur komen, maar dat het helemaal niet van pas komt bij het doen van investeringen. Want het oerbrein is nu eenmaal niet in staat om de verdienste ervan op lange termijn te zien.


  En dus ook bij de investering in jezelf, zoals het programma van JouwAvontuur, zal het oerbrein zijn beste beentje voorzetten om jou op andere gedachten te brengen.


  Om ons oerbrein gerust te stellen, is het dus belangrijk dat we onze moderne hersenen of onze neocortex hun werk laten doen door logisch na te denken en de inzichten over de opbrengsten van jouw zogezegde levensgevaarlijke actie 🧐 (in dit geval investeren in jezelf) in kaart te brengen.  Kan je toch nog wat inspiratie gebruiken?


  Hieronder alvast wat inzichten om jouw oerbrein gerust te stellen:


  Oerbrein: Ik heb het nu zo slecht niet, hoe weet ik dat mijn droom zal slagen?

  Neocortex: Een droom zonder plan is inderdaad een nachtmerrie. Het is leuk om alle ingrediënten van een gelukkiger leven helder te hebben, maar waar het om gaat is welke acties je werkelijk gaat ondernemen. In Fase 9 (Plan) van het programma gaan we over tot actie. Hier maak je je eigen onstopbare strategie, schrijf je een plan dat je sowieso volhoudt en leer je ‘flow’ te vinden in wat je elke dag doet.


  Oerbrein: Mijn omgeving gaat dit afkeuren.

  Neocortex: Wat als je weet dat het effect van dit programma ook positief is voor jouw relaties? Want je zal zelf veel meer plezier en zelfvertrouwen hebben, wat ook zal afstralen op jouw omgeving.

  Wat als je weet dat het geen ‘one shot’ programma is, maar dat het jou lessen biedt voor het leven? Omdat je naast het programma zelf ook een handige toolkit krijgt met alle tools, die je je leven lang kan inzetten en kan delen met jouw omgeving op elk moment van je leven.


  Oerbrein: Ik ga hier geen tijd voor hebben.

  Neocortex: Wat als je weet dat er nog klanten zijn die net hetzelfde dachten, tot dat ze inzagen dat ze hier gemiddeld maar 10 minuten per dag mee bezig moeten zijn?

  En dat het niet erg is wanneer je soms een paar dagen pauze neemt omdat je die nadien gemakkelijk terug kan inhalen.

  En dat, om komaf te maken met toekomstig uitstelgedrag, je in Fase 10 (Actie) leert je hoe je NU kunt beginnen met wat je het liefste wilt, zonder afleidingen van jouw oerbrein.


  Oerbrein: Ik ga dit niet kunnen.

  Neocortex: Wat als je weet dat iedereen die dit wil, dit kan? En dat je ongemerkt, door het proces en de opbouw van het programma het resultaat zal bereiken dat je wil?

  En wat als je weet dat het programma jou ook nog eens een enorme zelfvertrouwensboost zal geven en zal voorzien van handige tools die jou zal wapenen voor alle toekomstige hindernissen op jouw pad?

  Zodat je elke dag kan leven vanuit zelfvertrouwen.

  Waarover twijfel je dan nog? Go for it, je kan dit!


  Komt jouw oerbrein toch nog met iets anders op de proppen, no worries! Stel ze hier via het contactformulier.

  Go for it!

  De energie die je krijgt wanneer je eindelijk ontsnapt bent uit jouw gouden kooi, is niet te beschrijven!

  Go for it, je kan het! 


  Knuffel,

  Lien