Het JouwAvontuur-programma 


Verorber op het moment dat voor jou past de hapklare opdrachten doorheen de 13 fasen en sta versteld van de zalige energie die je zal terugvinden omdat je eindelijk het leven zal leiden dat je echt wil


Via het programma van JouwAvontuur doorloop je de 13 fasen van weerstand naar geluk (gebaseerd op o.a. de inzichten van succesexperten Napoleon Hill, David de Kock en Arjan Vergeer) waarin komaf wordt gemaakt met ons oerbrein en tools aangeleerd worden waar je je leven lang plezier van zal hebben.


De 13 fasen bestaan uit de volgende thema’s:


 • Fase 1 – Verlangen
 • Fase 2 – Nood
 • Fase 3 – Impact
 • Fase 4 – Onafhankelijkheid
 • Fase 5 – Weelderigheid
 • Fase 6 – Verbeelding
 • Fase 7 – Research
 • Fase 8 – Teamgenoten
 • Fase 9 – Plan
 • Fase 10 – Actie
 • Fase 11 – Volhouden
 • Fase 12 – Overwinnen
 • Fase 13 – Bedank

Per fase doorloop je 7 opdrachten. Een opdracht kan bestaan uit een meerkeuzevraag, een open vraag, een meditatie, een creatieve opdracht enz.


De methode is gebaseerd op o.a. Positieve Psychologie, Cognitieve Gedragstherapie en Visualisatie. Je leert vaardigheden, tools en technieken die je nu en de rest van je leven kan toepassen. Geen tijdelijke lapmiddeltjes, maar duurzame know how voor nu en voor altijd.

JouwAvontuur

***************


* 13 Fasen programma met 90 sessies in een Handige App
* 13 Fasen werkboek inclusief het overzicht met alle Tips & Tricks
* 6 maanden lang toegang tot het programma


EXTRA'S:


* Kritiek De Baas Toolkit
* Fantastische Focusfilter
* 10 dagen 100% tevredenheidsgarantie


***************


Als je weet dat je investeert in een programma dat echt werkt waardoor je:


Ontdekt wie je in essentie bent, waar je energie van krijgt en hoe je krachtige keuzes maakt die bij je passen 

 

Ontdekt waar de noodzaak in je leven zit om niet terug te vallen in oud gedrag 

 

Ontdekt hoe je onzekere gedachten kunt veranderen in een mindset die je helpt 

 

Je eigen regels kiest en je niks meer aantrekt van de verwachtingen en voorwaarden van anderen 


Leert hoe je met alles wat jij bent, kunt en hebt meegemaakt, van waarde kunt zijn voor een ander en hoe je hier van kan leven 


Leert voelen welke mensen je energie geven en hoe je kunt omgaan met mensen die je veel energie kosten


Ziet wat jou nu in de weg staat om je dromen te verwezenlijken en je zal leren hoe je dit op lost 

 ***

En het volledige 13 Fasen werkboek kan downloaden waardoor je dit opnieuw kan doorlopen, wanneer je maar wil, inclusief een handig overzicht met alle tips & tricks per fase. 

***

En daar bovenop nog eens de Kritiek De Baas Toolkit ontvangt die jou in 5 stappen leert smullen van kritiek.

***

En dat dit alles via een handige app in je broekzak zit, waardoor je super efficiënt en onafhankelijk van plaats of tijd kan kiezen om bezig te zijn met het programma.


Waardoor je uiteindelijk evolueert van:  ‘Ik voel dat er meer zit in het leven, maar ik weet niet wat’, naar: ‘yes! Ik leef eindelijk het leven dat ik écht wil!’


Dan weet je dat de totale waarde van dit programma enorm is.


En als je dan weet dat je al die waarde voor slechts een fractie kan krijgen, namelijk voor slechts 697€, dan weet jouw intuïtie dat dit goed zit.


 €697

(incl. BTW)

Spannend he!

Wist je dat de kans groot is dat jouw oerbrein nu in actie treedt?


Ons oerbrein heeft het namelijk niet zo begrepen op verandering. Omdat het gebouwd is om enkel op korte termijn te kijken. Het wil onze huidige situatie en de daarbij horende bezittingen beschermen en is bang van het onbekende.


Vandaar dat ons oerbrein van pas komt wanneer we bijvoorbeeld te dicht bij een open vuur komen, maar dat het helemaal niet van pas komt bij het doen van investeringen. Want het oerbrein is nu eenmaal niet in staat om de verdienste ervan op lange termijn te zien.


En dus ook bij de investering in jezelf, zoals het programma van JouwAvontuur, zal het oerbrein zijn beste beentje voorzetten om jou op andere gedachten te brengen.


Om ons oerbrein gerust te stellen, is het dus belangrijk dat we onze moderne hersenen of onze neocortex hun werk laten doen door logisch na te denken en de inzichten over de opbrengsten van jouw zogezegde levensgevaarlijke actie 🧐 (in dit geval investeren in jezelf) in kaart te brengen.Kan je toch nog wat inspiratie gebruiken?


Hieronder alvast wat inzichten om jouw oerbrein gerust te stellen:


Oerbrein: Ik heb het nu zo slecht niet, hoe weet ik dat mijn droom zal slagen?

Neocortex: Een droom zonder plan is inderdaad een nachtmerrie. Het is leuk om alle ingrediënten van een gelukkiger leven helder te hebben, maar waar het om gaat is welke acties je werkelijk gaat ondernemen. In Fase 9 (Plan) van het programma gaan we over tot actie. Hier maak je je eigen onstopbare strategie, schrijf je een plan dat je sowieso volhoudt en leer je ‘flow’ te vinden in wat je elke dag doet.


Oerbrein: Mijn omgeving gaat dit afkeuren.

Neocortex: Wat als je weet dat het effect van dit programma ook positief is voor jouw relaties? Want je zal zelf veel meer plezier en zelfvertrouwen hebben, wat ook zal afstralen op jouw omgeving.

Wat als je weet dat het geen ‘one shot’ programma is, maar dat het jou lessen biedt voor het leven? Omdat je naast het programma zelf ook een handige toolkit krijgt met alle tools, die je je leven lang kan inzetten en kan delen met jouw omgeving op elk moment van je leven.


Oerbrein: Ik ga hier geen tijd voor hebben.

Neocortex: Wat als je weet dat er nog klanten zijn die net hetzelfde dachten, tot dat ze inzagen dat ze hier gemiddeld maar 10 minuten per dag mee bezig moeten zijn?

En dat het niet erg is wanneer je soms een paar dagen pauze neemt omdat je die nadien gemakkelijk terug kan inhalen.

En dat, om komaf te maken met toekomstig uitstelgedrag, je in Fase 10 (Actie) leert je hoe je NU kunt beginnen met wat je het liefste wilt, zonder afleidingen van jouw oerbrein.


Oerbrein: Ik ga dit niet kunnen.

Neocortex: Wat als je weet dat iedereen die dit wil, dit kan? En dat je ongemerkt, door het proces en de opbouw van het programma het resultaat zal bereiken dat je wil?

En wat als je weet dat het programma jou ook nog eens een enorme zelfvertrouwensboost zal geven en zal voorzien van handige tools die jou zal wapenen voor alle toekomstige hindernissen op jouw pad?

Zodat je elke dag kan leven vanuit zelfvertrouwen.

Waarover twijfel je dan nog? Go for it, je kan dit!


Go for it!

De energie die je krijgt wanneer je eindelijk ontsnapt bent uit jouw gouden kooi, is niet te beschrijven!

Go for it, je kan het! 


Knuffel,

Lien