Hallo, ik ben Lien van JouwAvontuur.


Ik help hooggevoelige durvers te ontdekken wat hun superpower is en hoe ze daarmee hun voordeel kunnen gaan doen!

De hooggevoelige durvers (in de wetenschappelijke literatuur ook wel mensen met heel wat HSP-HSS kenmerken genoemd): wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen?

Zowel rust als actie


In tegenstelling tot 'gewone' fijngevoelige mensen hebben ze niet enkel rust nodig, maar moet ook hun sterke drive naar vernieuwing en verandering vervuld worden.

Durvers, maar geen waaghalzen

Ze zijn nieuwsgierig, snel verveeld en gaan graag op onderzoek uit. Maar het zijn geen waaghalzen. Ze zijn niet bereid om hiervoor veel risico’s te nemen. Als ze toch iets gevaarlijks ondernemen, dan berekenen ze de risico's en springen ze niet zomaar in het diepe.

Nood aan vrijheid en onafhankelijkheid

Ze hebben nood aan vrijheid en onafhankelijkheid zodat hun vernieuwing- en scheppingskracht benut blijft.

Als ze zich moeten verdiepen in details of herhalende uitvoering, verliezen ze vaak

hun interesse en kan dit stress opleveren.

Herken je dit?

Langs de ene kant ben je een heel kalm en empathisch persoon en is het jouw natuur om rekening te houden met anderen. Maar langs de andere kant ben je ook heel ongeduldig en temperamentvol wanneer het gaat over jouw vrijheid en onafhankelijkheid. Zo zullen zaken waarbij anderen controle willen hebben over jouw autonomie jou enorm triggeren (denk bijvoorbeeld aan controleorganen zoals de overheid, de uitvoerende ambtenaren daarvan zoeken beter dekking wanneer ze jou confronteren met regeltjes die jouw vrijheid in gevaar brengen).

Je houdt enorm van het nieuwe en het onbekende (herhaling van dingen die je onder de knie hebt is voor jou de hel en je begrijpt niet hoe mensen 10-tallen jaren dezelfde job kunnen doen), maar je zal nooit onverschrokken in het diepe springen. Je zal bijvoorbeeld altijd heel goed alle voor- en nadelen onderzoeken en pas de stap zetten wanneer je vindt dat er voldoende zekerheid is qua verloning, autonomie en nieuwe dingen kunnen leren. Is dit aanwezig, dan twijfel je niet lang en doe je het.

Je wordt helemaal blij van te verbinden met mensen die op dezelfde golflengte zitten en je voelt de energie dan helemaal stromen, maar je wil dit niet continu en het kan plots genoeg zijn. Dan trek je je terug en kan je daarna intens genieten van heerlijk op je eentje te gaan wandelen of je met een dekentje in de zetel te nestelen.


Jij bent gezegend met de superkrachten van de Hooggevoelige Durver en het is tijd om daar je voordeel mee te gaan doen!

Follow your superpower!

Nadat ik zelf pas na een zoektocht van meer dan 15 jaar de Hooggevoelige Durver in mij ben gaan volgen, is het mijn doel geworden om anderen die struggle te besparen en hen te helpen dit ook te gaan doen.

Je kan dit!

Knuffel,

Lien

Check hier hoe:

OWN JOUW SUPERPOWER

- OFFLINE -

Tweedaagse

Avontuurlijke tweedaagse voor hooggevoelige durvers die willen ontdekken wat hun superpower is zodat ze daar hun voordeel mee kunnen gaan doen.


Coming Soon!

OWN JOUW SUPERPOWER

- OFFLINE -

Jaarprogramma

Jaarprogramma voor hooggevoelige durvers die hun superpower willen integreren in hun leven en houden van avontuurlijke activiteiten samen met gelijkgestemde, ondernemende en speelse mensen.


Coming Soon!


Wie is die Lien eigenlijk?
Hey! Ik ben Lien en hoewel ik absoluut niet van labels houd (want dat beperkt me in mijn vrijheid...🙃), moet ik toegeven dat ik verdacht veel eigenschappen heb die overeenkomen met de lijst van HSP-HSS eigenschappen. Zo veranderde ik tijdens mijn loopbaan een keer of vijf van werkgever, had ik heel uiteenlopende interesses die ik nadat ik ze een tijdje gedaan had vooral heel saai begon te vinden en werd ik uit het niets een leeuwin wanneer m'n onafhankelijkheid in gevaar dreigde te komen. Alleen begreep ik daar helemaal niets van, waardoor ik op zoek bleef naar wat ik nu eigenlijk echt graag deed en ook kon blijven doen.

Met de standaard persoonlijkheidstests en loopbaancoaching kwam ik echter geen stap verder, maar gelukkig ontdekte ik uiteindelijk toch wat wel werkte en die kennis deel ik hier met heel veel plezier!

Uiteindelijk leerde ik veel meer 

Katrien

Ik stapte in Mijn Avontuur om te weten te komen welke job bij mij zou passen. Uiteindelijk leerde ik veel meer dan dat; ik leerde ook mezelf terug kennen en waarderen.

Ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht

KOEN

Ik had al een paar keer in mijn leven het roer omgegooid zonder goed te weten waar ik uiteindelijk naar toe wou.
In haar programma JouwAvontuur doet Lien je stilstaan bij wie je eigenlijk bent.
Ze heeft me geleerd hoe belangrijk mijn kernwaarden zijn in alles wat ik doe of laat, en ik heb heel wat waardevolle inzichten over mezelf gekregen.
Mijn leven is veranderd in die zin dat ik nu mijn doelen stel in functie van mijn kernwaarden, interesses en talenten.
Doelen die de moeite waard zijn om na te streven. Mijn energiepeil is hoger dan ooit!

Ik ben echt blij dat ik in JouwAvontuur ben gestapt, en ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht.

Héél handig om toe te passen in de verdere manier van leven

DIRK

Jouw programma is echt top. Het lijken allemaal evidente zaken en stappen, maar doordat deze in héél kleine stapjes worden opgedeeld en er ook een duidelijke structuur achter zit, is dit héél handig om toe te passen in de verdere manier van leven, en zelfs deze door te geven binnen het gezin.

Echt een meerwaarde

K.J.

De professionele, rustige aanpak van Lien was voor mij echt een meerwaarde in dit programma.


Heb je een vraag? Contacteer me gerust!