Ik? Een superpower? Wie, wat, waar?
Yes, I know, voor jou lijkt dat allemaal maar heel normaal hoe jij functioneert. Maar als jouw persoonlijke wake-up call, wil ik jou toch 'effe' aan jouw oren trekken, want "hallo!?",  besef jij wel goed wat voor een superpower jij in jouw mars hebt?

Nog niet half, volgens mij :)

Hoe komt het dat jij als empathische vrijheidslover dat niet beseft?

Wel, daar zit ons traditioneel onderwijs en, als we groter zijn, de traditionele job-recrutering en -creatie voor iets tussen. Op jobniveau uit zich dat bijvoorbeeld in de talententesten of persoonlijkheidstesten om te zien voor welke job jij talent hebt...

Heerlijk die testen... not! :) Neen, als empathische vrijheidslover zou het zeker kunnen dat je altijd vol hoop aan zo'n test begint, maar dat je halverwege een cold turkey krijgt van keuzes die je moet maken, omdat je daar geen keuze in wil maken.

Heel herkenbaar... en heel frustrerend... 

Maar waarom vind je dat dan zo frustrerend?

Wel, bij de meeste personen werkt dit wel, maar voor jou als empathische vrijheidslover met jouw HSP-HSS kenmerken werkt dit niet, net omdat je die twee delen in jou hebt. En wat is er meer frustrerend dan in een hokje  geduwd worden waarin je 50% van jezelf moet achterwege laten?

Ja, dat is toch super irritant? En ook zoooo jammer, want wat je zelf niet beseft is dat er in die combinatie van HSP met HSS ook nog eens een ongelofelijke, elkaar versterkende kracht in zit, een superpower zeg maar.Cool!

Maar hoe zit dat dan specifiek bij mij?

Wel, om dat te ontdekken, ontwikkelde ik de mini-training 'Ontdek je Superpower'.

Een super compacte training waarin je door middel van verhelderende inzichten en creatieve oefeningen jouw persoonlijke superpower ontdekt.

21 ministappen verdeeld over 7 modules.


De deuren van de mini-training, 'Ontdek je Superpower', zijn momenteel helaas gesloten.