Interview met zelfvertrouwenbouwer Katrien Van Campenhout: Waarom je talenten kennen zooo belangrijk is

Katrien Van Campenhout leert ouders van onzekere en angstige kinderen tussen 6 en 11 jaar hoe ze het zelfvertrouwen vanuit de eigenheid van hun kinderen kunnen doen groeien door hun aangeboren talenten zichtbaar te maken en te ontwikkelen zodat ze opnieuw alle kansen in hun leven kunnen pakken en fier zijn op wie ze zijn.

Maar eigenlijk laat ze niet alleen het zelfvertrouwen van die kinderen hier mee groeien, neen, ze creƫert als mega side effect ook een enorme zelfvertrouwenboost bij de ouders.

Die zien plots in welke talenten ze allemaal hebben. Talenten die vaak jarenlang niet aan bod zijn gekomen, waardoor ze zelf ongelukkig waren, weinig zelfvertrouwen hadden en dikwijls in een job zaten die niet bij hen paste, maar hier maar in bleven zitten omdat ze niet wisten wat ze anders zouden kunnen doen.

Dus ook al is haar programma gericht op het zelfvertrouwen van de kinderen, het zijn zeker en vast ook de volwassenen die met een upgrade van hun zelfvertrouwen naar huis gaan. šŸ„³

Zo ontdekte Katrien bij zichzelf, nadat ze twee bore-outs had meegemaakt, dat er heel wat talenten van haar onderbenut waren gebleven in haar job als leerkracht, waardoor ze dus uitgeblust geraakte.

Gelukkig ontdekte ze dus wel haar talenten en richtte ze haar leven in naar wie ze echt is en hoe! Ze werd ondernemer en richtte haar eigen academie op, de Samen Groeien Academie, waar al haar talenten kunnen floreren en hierdoor al 100-den Samen Groeiers kon doen openbloeien.

Heerlijk toch he!

Ontdek in deze podcast hoe Katrien zelf haar eigen talenten ontdekte, haar droomjob creĆ«erde en welke drie gouden tips ze heeft over hoe je talenten kan laten floreren.


Veel luisterplezier!

Groetjes,
Lien

"Eigenlijk was mijn burn-out een bore-out. Ik heb mijn bedrijf zo ingericht zodat mijn talenten kunnen groeien en floreren." - Katrien Van Campenhout

"Iedereen is het waard om zijn of haar dromen na te jagen." - Katrien Van Campenhout

Hier vind je de link naar de Samen Groeien Academie van Katrien Van Campenhout: https://katrienvancampenhout.be/

1000 x dank, Katrien, voor wie je bent en voor dit zalige interview!

Luister hier rechtstreeks naar de aflevering:

Of via deze apps:

Vond je deze aflevering interessant? Luister hier naar de andere afleveringen:Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe afleveringen? 

Laat dan hieronder jouw naam en e-mailadres achter en je zit op de eerste rij!Veel ontsnappingsplezier!