Coachingsreis voor Fijngevoelige Avonturiers

Own jouw Superpower tijdens de 8 daagse coachingsreis in de Spaanse PyreneeënHerken je dit?

Je betrapt jezelf erop dat je weer vol hoop door jobsites zit te scrollen en dan van een kale reis terug komt omdat er maar geen job lijkt te bestaan die nu gewoon eens kan inhouden wat jij zoekt... Is dat nu echt te veel gevraagd? 🥴🥴🥴

En ook de loopbaancoaches waar je mee gesproken hebt en samen nagedacht hebt over wat de perfecte job is die jij zou moeten doen, wisten er geen raad mee.

Jouw eisenpakket past niet in hun plaatje...

Je hebt namelijk een veel te brede interesse, waartussen je ook nog eens graag afwisseling hebt.
Maar alsof dat nog niet genoeg is, wil je ook graag variëren tussen fysiek bezig zijn (en liefst al jouw zintuigen kunnen inzetten) en met jouw hoofd creatieve dingen kunnen bedenken én daarin vrij te zijn.

Dat is echt de hel voor die coaches, wat doe je die mensen toch aan! 😋


Nee, maar je voelt dit zelf ook he. Voor veel mensen werkt die standaard loopbaancoaching wel, maar voor jou als fijngevoelige avonturier werkt dit niet. Je voelt je niet begrepen en je voelt je in een beangstigend klein hokje geduwd (I feel you! 😱).


Wat jij nodig hebt is niet in een kamertje kruipen en daar standaard vragenlijsten in te gaan vullen en die dan gaan bespreken. Neen, wat jij nodig hebt is uitgedaagd worden om te groeien en om echt jouw superpower te gaan ownen. En daarvoor moet jij de ruimte krijgen om nieuwe dingen te kunnen ontdekken en vrij te zijn om jouw creativiteit los te laten gaan.

Dat is wat jij nodig hebt. Een omgeving waarin jij die heerlijke fijngevoelige avonturier kan zijn. F*** that! 💃


En die omgeving, die heb ik voor jou gevonden!

Ver weg van je dagelijkse bestaan en belemmeringen om vrij te breken en jouw superpower te gaan ownen. Zodat jij wanneer je terugkeert exact weet wie je bent, waar je gelukkig van wordt en hoe je dat gaat vertalen naar je job. En of dat nu een job in loondienst is, of als zelfstandige dat is beide helemaal goed!
Via Own jouw Superpower

Een 8-daagse coachingsreis waarin je uitgedaagd wordt om te groeien (via o.a. 1-op-1 coachingsessies), avontuurlijk dingen kan doen en ontdekken in de prachtige natuur van de Spaanse Pyreneeën (zoals canyoning, e-mountainbiken, bergwandelen, paardrijden, enz.) en dat zonder pressure en in alle vrijheid om mee te doen als jij daar zin in hebt of om op adem te komen in je eigen privékamer of tijdens je eigen bergwandeling, helemaal hoe jij het wil.
Want dat gevoel van volledig vrij te zijn in het maken van je eigen keuzes, het volgen van jouw hart, dat is hetgeen je nodig hebt als fijngevoelige avonturier. En diep van binnen weet je dat ook wel, alleen was je je daar misschien nog niet bewust van.

En bleef je je maar plooien naar de voorwaarden van mensen die daar geen nood aan hebben. Waardoor de avonturier in jou alleen maar verdrietiger werd en aan het wegkwijnen was.

Dus stop met jezelf te pijnigen en gun jezelf die groei, die vrijheid en dat avontuur die je nodig hebt. Zodat je eindelijk terug kan gaan shinen en geen seconde meer hoeft te twijfelen aan jezelf. Omdat je weet wat jou zo geweldig maakt.

En zodat je kan stoppen met in de pas te lopen van mensen met andere voorwaarden en je hier serieus aan te irriteren.

Dat is allemaal niet meer nodig. Want je bezit een enorme kracht die je gewoon kan gaan toepassen in je leven. Zodat je terug met dikke fun aan je dag kan beginnen en je aan het einde eindelijk echt voldaan voelt. Heerlijk toch!En ja, I feel you!

Ik had ook al van alles geprobeerd om te weten te komen wat er nu écht bij me zou passen.
Om de haverklap begon ik door jobsites te scrollen... maar ik kwam altijd bedrogen uit...
En ook de loopbaancoach wist er geen raad mee. Mijn eisenpakket paste niet in het plaatje. Ik had namelijk een hele brede interesse, waartussen ik ook nog eens graag afwisseling had.
Maar dat was niet alles, want daarbij wou ik ook graag variëren tussen fysiek bezig zijn (en liefst al mijn zintuigen kunnen inzetten) en met mijn hoofd creatieve dingen kunnen bedenken én daarin vrij te zijn.

Zo moeilijk is dat toch niet? 🧐
Maar het antwoord kwam er dus niet.
Want van tussen vier muren standaard vragenlijsten te beantwoorden en enkel in mijn hoofd te zitten kwamen de inzichten niet bij mij…
Dan verzandde ik in geconditioneerd gedrag en kwam er als resultaat uit dat ik goed zat waar ik zat… Very frustrating…

Maar gelukkig ontdekte ik wat wel werkte: hetgeen waar ik nood aan had in mijn job (die afwisseling tussen fysiek bezig zijn enzo...) bleek ook hetgeen waar ik nood aan had om mijn droomjob te ontdekken en vorm te geven. Hoe simpel kan het zijn? 🤪


En vanaf de moment dat ik die dingen in mijn zoektocht ben gaan integreren, ontvouwde het pad zich en ontdekte ik naar wat deze fijngevoelige avonturier dan juist op zoek was en hoe ze dat kon vorm geven. Finally!!!

En dat is dus waarom de coachingsreis er is gekomen. Om fijngevoelige avonturiers die struggle te besparen en voluit het leven te kunnen laten leiden dat ze echt willen. 💃🌞

Dus waarom zou je jezelf blijven martelen in een job die niet meer bij jou past en nog meer gefrustreerd geraken binnen de vier muren van de praktijk van een standaard loopbaancoach als je weet dat jij avontuur, vrijheid en uitdaging nodig hebt?

Joost mag het weten. 🙃

Maar jij weet dat diep van binnen zelf wel.

Dus voel bij jezelf wat je echt wil. En als dat is dat je die fijngevoelige avonturier in jou, potvermiljaardedju eindelijk vrij wil laten, ga er dan voor!Wat kan je eigenlijk allemaal verwachten tijdens deze 8 dagen?


Coachingsreis - Own jouw Superpower:

 • 8 dagen, van zondag 11/09/'22 t.e.m. zondag 18/09/'22
 • In de Spaanse Pyreneeën, Benasque (op een kleine 3u rijden van Barcelona)
 • 4-sterrenhotel met eigen privékamer zodat je jouw eigen plek hebt en niet 24/7 aan moet staan
 • To the point programma met groeps- en 1-op-1 coaching zodat je concrete stappen zal zetten (Module 1: Ontdek wat bij jou past (ontdek wat jouw 'zone of genius' is), Module 2: Maak een plan om hier je geld mee te verdienen (leer hoe je jouw 'zone of genius' aantrekkelijk maakt voor de mensen die jou gaan betalen, zowel in loondienst als als zelfstandige), Module 3: Overwin je angsten en doe het (leer jouw angsten te tackelen zodat je het leven kan gaan leiden dat je echt wil))
 • Outdoor activiteiten (Canyoning, E-mountainbiken, Bergwandelen, Paardrijden, Parapente) zodat je actief kan genieten van de zalige natuur
 • In een beperkt groepje (6 deelnemers) zodat er 1-op-1 gewerkt kan worden, waardoor je nog betere resultaten zal boekenEn dit voor een investering van slechts 4.995 euro (incl. BTW).

Ja, slechts, want hetgeen je hiervoor in de plaats krijgt is minstens 1000 keer meer waard. En ik zou hier dus gemakkelijk 10.000 euro voor kunnen vragen, maar dat doe ik niet. Allée nog niet 😘, nee, maar 4.995 euro is echt de allerlaagste prijs waarvoor je aan deze coachingsreis kan deelnemen.


Maar check bij jezelf wat het voor jou waard is. Wat het waard is om een job te kunnen doen die helemaal op jouw lijf geschreven is en geen dingen meer te moeten doen die tegen jouw natuur zijn i.p.v. te leven van weekend tot weekend en de onzin die je jezelf aandoet te verdoven met de aankoop van een nóg duurdere wagen dan jouw vorige met de gedachte om zo jouw gebrek aan voldoening te compenseren. Of door een appartement aan zee te kopen en zo jouw gemis aan vrijheid te willen compenseren...

Dat kan natuurlijk ook en dat is helemaal ok. Maar check gewoon of dat is wat jij wil. En hoe jij hier op het einde van jouw leven dan op zou terugkijken.

En maak dan de balans op. 

Alleen jij kan dit voelen.


Het is de eerste keer dat deze coachingsreis georganiseerd wordt, maar weet dat dit is wat klanten zeggen over JouwAvontuur :

Uiteindelijk leerde ik veel meer 

Katrien

Ik stapte in Mijn Avontuur om te weten te komen welke job bij mij zou passen. Uiteindelijk leerde ik veel meer dan dat; ik leerde ook mezelf terug kennen en waarderen.

Ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht

KOEN

Ik had al een paar keer in mijn leven het roer omgegooid zonder goed te weten waar ik uiteindelijk naar toe wou.
In haar programma JouwAvontuur doet Lien je stilstaan bij wie je eigenlijk bent.
Ze heeft me geleerd hoe belangrijk mijn kernwaarden zijn in alles wat ik doe of laat, en ik heb heel wat waardevolle inzichten over mezelf gekregen.
Mijn leven is veranderd in die zin dat ik nu mijn doelen stel in functie van mijn kernwaarden, interesses en talenten.
Doelen die de moeite waard zijn om na te streven. Mijn energiepeil is hoger dan ooit!

Ik ben echt blij dat ik in JouwAvontuur ben gestapt, en ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht.

Héél handig om toe te passen in verdere manier van leven

DIRK

Jouw programma is echt top. Het lijken allemaal evidente zaken en stappen, maar doordat deze in héél kleine stapjes worden opgedeeld en er ook een duidelijke structuur achter zit, is dit héél handig om toe te passen in de verdere manier van leven, en zelfs deze door te geven binnen het gezin

Door jou en je programma heb ik de stap durven en kunnen zetten

NELE

Door jou en je programma heb ik de stap durven en kunnen zetten die ik nodig had om de wereld buiten mijn muren te durven ontdekken, om te kunnen groeien in plaats van ter plaatse te blijven trappelen.

Ik hoop dat je nog veel mensen mag inspireren zoals je mij geïnspireerd hebt. Proficiat met dit mooie programma, en dank je wel

Echt een meerwaarde

Katrien J.

De professionele, rustige aanpak van Lien was voor mij echt een meerwaarde in dit programma.
Als je dit weet, voeg daar dan het effect van de zalige omgeving van de Spaanse Pyreneeën aan toe (echt, die natuur daar is prachtig, niet normaal 🥰) en je weet wat voor een magische reis jou te wachten staat. 💃

En om er zeker van te zijn dat het voor iedereen een magische reis wordt, plan ik met iedereen die zich wil inschrijven eerst een matchcall in. Zo zijn we er zeker van dat we met een hele mooie groep vertrekken waarin iedereen zich veilig kan voelen.

En er zijn ondertussen al een paar plekken weg, dus twijfel niet te lang, want door snel te beslissen verzeker je jezelf van één van deze felbegeerde plekken


Alles wat je nog moet wetenPraktische informatie

Inbegrepen

 • Toegang tot het online voorbereidingsprogramma (vanaf 15/8/'22, +-6u voorbereidingstijd)
 • Het coachingsprogramma in groep
 • 1-op-1 coaching
 • Outdoor activiteiten: canyoning, e-mountainbike, bergwandelen (2x), paardrijden, parapente
 • Lokaal vervoer van en naar de activiteiten
 • Vervoer van Barcelona Airport naar het hotel (op zondagmiddag 11/09/'22) en terug (op zondagmiddag 18/09/'22)
 • Verblijf in 4-sterren hotel in Benasque (7 nachten van zondagavond 11/09/'22 tot zondagochtend 18/09/'22)
 • Alle maaltijden in het hotel (ontbijt, lunchpakket en avondeten)
 • BTW

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugvlucht van Brussels Airport naar Barcelona Airport (budget via Vueling +/- 350 EUR)
 • Dranken en persoonlijke uitgaven
 • Persoonlijke reisverzekering en reisbijstandsverzekering

Programma

 • Dag 1:
  • +-14u Vertrek Barcelona Airport naar hotel
  • +-17u Aankomst hotel (Benasque)
  • Vrije verkenning van de omgeving
 • Dag 2
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 1
  • Namiddag: Ontdek wat bij jou past. (deel 1)
 • Dag 3
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 2
  • Namiddag: Ontdek wat bij jou past. (deel 2)
 • Dag 4
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 3
  • Namiddag: Maak een plan om hier je geld mee te verdienen. (deel 1)
 • Dag 5
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 4
  • Namiddag: Maak een plan om hier je geld mee te verdienen. (deel 2)
 • Dag 6
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 5
  • Namiddag: Overwin je angsten en doe het. (deel 1)
 • Dag 7
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 6
  • Namiddag: Overwin je angsten en doe het. (deel 2)
 • Dag 8
  • +- 9u vertrek richting Barcelona Airport


FAQ's

Ik ben zelfstandige en wil mijn bedrijf aanpassen naar een bedrijf dan 100% bij mij past. Is deze reis dan wel iets voor mij?

Ja, dan is deze reis iets voor jou. Want of je nu zelfstandige bent of in loondienst werkt, dat maakt niet uit. In alle situaties geldt namelijk dat je om gelukkig te zijn in je werk:

- je jezelf eerst helemaal moet leren kennen
- een plan leert maken hoe je jezelf interessant maakt voor de mensen die jou gaan betalen
- tot slot door jouw angsten leert gaan zodat je er voor kan gaan en die heerlijke job kan doen die bij je past

 

Ik werk in loondienst en wil in loondienst blijven, maar ik zoek een job die 100% bij me past. Is deze reis dan wel iets voor mij?

Ja, dan is deze reis iets voor jou. Want of je nu in loondienst werkt of zelfstandige bent, dat maakt niet uit. In alle situaties geldt namelijk dat je om gelukkig te zijn in je werk:

- je jezelf eerst helemaal moet leren kennen
- een plan leert maken hoe je jezelf interessant maakt voor de mensen die jou gaan betalen (ja, dit geldt ook in loondienst )
- tot slot door jouw angsten leert gaan zodat je er voor kan gaan en die heerlijke job kan doen die bij je past

Hoe fit moet je zijn?

De activiteiten zijn er op voorzien dat iedereen met een normale fysieke fitheid kan deelnemen. 

Zijn de activiteiten wel veilig?

Ja, zeker, deze worden begeleid door gekwalificeerde monitoren en gidsen waardoor de nodige veiligheid geboden kan worden.

Wat met covid?

Mocht je denken: "Ja, maar wat als ze ons weer gaan lastig vallen met covid-maatregelen?", wel dan zit je safe, want mochten de overheden het weer in hun hoofd halen om reisbeperkingen op te gaan leggen, dan krijg je je saldo meteen teruggestort en blijft je voorschot onbeperkt geldig zodat je dit gewoon voor een volgende datum kan gebruiken.

Hoe zit het met het vervoer?

De heen- en terugreis is niet inbegrepen, het lokale vervoer van en naar de activiteiten wel. Indien je zou opteren om met het vliegtuig te komen (budget heen- en terugvlucht via Vueling komt op +-350 euro, stuur me gerust even een mail via lien(@)jouwavontuur.be en dan bezorg ik jou de vluchtgegevens), dan kan je wel gratis gebruik maken van het vervoer tussen Barcelona Airport en het hotel (heen: op zondagmiddag 11/09/'22 en terug: op zondagmiddag 18/09/'22). Maar je bent uiteraard vrij om te kiezen met welk vervoermiddel je reist. 🙏

Ik heb voedingsallergieën. Kan daar rekening mee gehouden worden tijdens de reis?

Het hotel kan zeker rekening houden met alle dieetwensen, ze vinden het wel fijn als dit tijdig wordt doorgegeven, dus gewoon even vermelden bij jouw inschrijving en het komt goed!

 

Moet ik specifieke dingen meenemen voor de outdoor activiteiten?

Ja, hierbij het overzicht:

Voor de canyoning:

 • Sportschoenen met stevige zool die nat mogen worden (géén waterschoenen)
 • Handdoek & zwemkleding

Voor de parapente:

 • Stevige, bij voorkeur hoge, wandelschoenen
 • Zonnecrème

Voor het paardrijden:

 • Broek van stevige stof
 • Gesloten schoenen (sportschoenen of sneakers zijn ok)

Voor het bergwandelen:

 • Drinkbus
 • Geschikte wandelschoenen met een goed profiel
 • Waterdichte en warme bovenkleding (ook in de zomer, want het kan boven in de bergen koud zijn)
 • Zonnecrème
 • Petje/hoedje

Voor de e-mountainbike:

 • Fietskleding
 • Drinkbus
 • Zonnecrème