Next Level Living

Avontuurlijke coachingsreis voor fijngevoelige badasses die all in willen gaan voor hun next level leven.Ben jij een fijngevoelige badass die klaar is om het leven te gaan leiden dat je echt wil? En ben je bereid om jou daar helemaal voor te smijten?

Let dan op, want dan is dit iets voor jou.


Met jouw unieke persoonlijkheid heb je al fantastische dingen gerealiseerd. Mensen benijden jou om jouw dapperheid zowel op privévlak als in jouw job.


Jij bent diegene die ownership neemt en leiderschap toont. Niet door ‘boven’ anderen te gaan staan, maar wel door echt leiderschap, waarbij je met jouw ongelooflijk sterk intuïtief en zintuiglijk vermogen anderen haarfijn kan aanvoelen en ze de ruimte geeft om het beste in hen naar boven te halen.


Jij bent diegene die het hoofd koel houdt in complexe situaties en oplossingen bedenkt alsof het niets is.
Jij staat op wanneer het moet. Niet te vroeg, want dat vind je energieverspilling, maar net op het juiste moment.

Met jouw no nonsense aanpak, jouw zorgvuldig uitgekozen to-the-point-uitspraken en ontmijnende humor blijft iedereen gespaard van overbodige woordenwatervallen, wordt er gelachen en is meteen alles glashelder.

Dat ben jij.


De persoon die houdt van actie én én feilloos kan aanvoelen wat er nodig is.
Een verademing.


En die mix op zich is al uitzonderlijk, maar jouw persoonlijkheid daar nog eens bij maakt het ongelooflijk mooi.
En iedereen rondom jou is blij met jou.
Maar diep van binnen voel je iets knagen.


Je voelt iets verdrietigs in jou. Alsof je jezelf tekort aan het doen bent. Je denkt bij jezelf: “Is dit het nu?”.
Je voelt dat je nood hebt aan zingeving, aan uitdaging en trots kunnen zijn op wat je doet.
Je hebt het gevoel dat je in de marge bezig bent en enkel doet wat er van jou verwacht wordt.


Heel herkenbaar.


Ik zat in hetzelfde schuitje. Ik voelde ook dat ik iets anders wou en veranderde dan maar van werkgever, een keer of vijf. Maar het knagend gevoel kwam telkens terug omdat ik actie nam zonder te weten wat ik écht wou. En omdat ik niet wist wat er allemaal mogelijk was.


Tot ik ontdekte wat wel werkte.
Ik ontdekte wat fijngevoelige badasses nodig hebben om wel het leven te kunnen leiden waar ze die zalige voldoening uit kunnen halen.


En dat is niet door de standaard omkaderingen waarbij je herleid wordt tot jouw hoofd en de stereotiepe vragen moet beantwoorden… . Neen, wat jij nodig hebt is een omkadering waarin je jouw durf en verfijnd zintuiglijk vermogen kan botvieren. Een omkadering waarin jij die heerlijke fijngevoelige badass kan zijn zodat je kan voelen wat je echt wil en de juiste stappen kan zetten.
Dat is wat je echt nodig hebt.

En die omkadering heb ik voor jou gebouwd.

Een omkadering voor fijngevoelige badasses.
Zodat jij exact te weten komt wie je bent, waar je gelukkig van wordt en hoe je dat gaat integreren in jouw leven.Via

Own Jouw SuperpowerEen omkadering waarin jij helemaal begrepen wordt als fijngevoelige badass. Waar je zowel jouw gevoel als jouw durf kan laten floreren, dat is hetgeen je nodig hebt. En diep van binnen weet je dat ook wel, alleen was je je daar misschien nog niet van bewust.

En bleef je je tot nu toe maar afvragen waarom je geen antwoorden vond op jouw knagende gevoel. Waardoor je alleen maar onzekerder en ongelukkiger werd.

Dus stop met jezelf te pijnigen en gun jezelf die omkadering die je nodig hebt. Zodat je jouw unieke persoonlijkheid kan inzetten voor iets wat echt belangrijk is voor jou en jouw energie niet meer hoeft te verspillen aan dingen die niet bij jou passen.

Het enige wat jou te doen staat is actie nemen. Zodat je je aan het einde van jouw dag terug echt voldaan voelt. Heerlijk toch!En ja, I feel you!

Ik had ook al van alles geprobeerd om te weten te komen wat er nu écht bij me zou passen.
Om de haverklap begon ik door jobsites te scrollen... maar ik kwam altijd bedrogen uit...
En ook de loopbaancoach wist er geen raad mee. Mijn eisenpakket paste niet in het plaatje. Ik had namelijk een hele brede interesse, waartussen ik ook nog eens graag afwisseling had.
Maar dat was niet alles, want daarbij wou ik ook graag variëren tussen fysiek bezig zijn (en liefst al mijn zintuigen kunnen inzetten) en met mijn hoofd creatieve dingen kunnen bedenken én daarin vrij te zijn.

Zo moeilijk is dat toch niet? 🧐
Maar het antwoord kwam er dus niet.
Want van tussen vier muren standaard vragenlijsten te beantwoorden en enkel in mijn hoofd te zitten kwamen de inzichten niet bij mij…
Dan verzandde ik in geconditioneerd gedrag en kwam er als resultaat uit dat ik goed zat waar ik zat… Very frustrating…

Maar gelukkig ontdekte ik wat wel werkte: hetgeen waar ik nood aan had in mijn job (die afwisseling tussen fysiek bezig zijn enzo...) bleek ook hetgeen waar ik nood aan had om mijn droomjob te ontdekken en vorm te geven. Hoe simpel kan het zijn? 🤪


En vanaf de moment dat ik die dingen in mijn zoektocht ben gaan integreren, ontvouwde het pad zich en ontdekte ik naar wat deze fijngevoelige badass dan juist op zoek was en hoe ze dat kon vorm geven. Finally!!!

En dat is dus waarom dit zalige traject er is gekomen. Om fijngevoelige badasses die struggle te besparen en voluit het leven te kunnen laten leiden dat hen die zalige joy geeft. 💃🌞

Dus waarom zou je jezelf blijven martelen in een job die niet meer bij jou past en nog meer gefrustreerd geraken binnen de vier muren van de praktijk van een standaard loopbaancoach als je weet dat jij avontuur, vrijheid en uitdaging nodig hebt?

Joost mag het weten. 🙃

Maar jij weet dat diep van binnen zelf wel.

Dus voel bij jezelf wat je echt wil. En als dat is dat je die fijngevoelige badass in jou, potvermiljaardedju wil inzetten voor iets wat echt telt, ga er dan voor!Wat houdt Own Jouw Superpower concreet in?


- 8-daagse coachingsreis in de Spaanse Pyreneeën -

De voorbereiding

 • Online kick-off call zodat je al eens kort kan kennismaken met de andere deelnemers
 • Toegang tot het online voorbereidingsprogramma (+- 4u) zodat je niet hoeft te wachten en meteen van start kan gaan

De coachingsreis

 • 8 dagen (van zondag 11/09/'22 t.e.m. zondag 18/09/'22) in de prachtige Spaanse Pyreneeën (Benasque, op een kleine 3u rijden van Barcelona)
 • In een 4-sterrenhotel met eigen privékamer zodat je jouw eigen plek hebt en niet 24/7 aan moet staan
 • To the point programma met groeps- en 1-op-1 coaching zodat je concrete stappen zal zetten 
  • Module 1: Ontdek wat bij jou past (ontdek wat jouw 'zone of magic' is)
  • Module 2: Maak een plan om hier je geld mee te verdienen (leer hoe je jouw 'zone of magic' aantrekkelijk maakt voor de mensen die jou gaan betalen, zowel in loondienst als als zelfstandige)
  • Module 3: Overwin je angsten en doe het (leer jouw angsten te tackelen zodat je het leven kan gaan leiden dat je echt wil))
 • Outdoor activiteiten (Canyoning, E-mountainbiken, Bergwandelen, Paardrijden, Parapente) zodat je de actieve durver in jou helemaal aan kan zetten.
 • In een beperkt groepje (6 deelnemers) zodat er 1-op-1 gewerkt kan worden, waardoor je nog betere resultaten zal boeken.

Optioneel (VIP): 1-op-1 opvolging

 • Na de reis, gedurende 11 weken, wekelijkse 1-op-1 coachingcalls om jou bij de staan in jouw prachtige proces.
 • Onbeperkt tussentijds contact via de app, zodat je altijd ergens terecht kan met jouw vragen.

Vieren

 • Live terugkommoment met de deelnemers om de prachtige resultaten samen te vieren. 🥳🤸‍♀️En dit voor een investering van slechts 4.995 euro (incl. BTW) voor de coachingsreis of slechts 9.995 euro (incl. BTW) voor het VIP traject (de coachingsreis + 11 weken 1-op-1 coaching).

Ja, slechts, want hetgeen je hiervoor in de plaats krijgt is minstens 10 keer meer waard

Maar check bij jezelf wat het voor jou waard is. Wat het waard is om een leven te kunnen leiden dat helemaal op jouw lijf geschreven is en geen dingen meer te moeten doen die tegen jouw natuur zijn i.p.v. te leven van weekend tot weekend en de onzin die je jezelf aandoet te verdoven met de aankoop van een nóg duurdere wagen dan jouw vorige met de gedachte om zo jouw gebrek aan voldoening te compenseren. Of door een appartement aan zee te kopen en zo jouw gemis aan vrijheid te willen compenseren...

Dat kan natuurlijk ook en dat is helemaal ok. Maar check gewoon of dat is wat jij wil. En hoe jij hier op het einde van jouw leven dan op zou terugkijken.

En maak dan de balans op. 

Alleen jij kan dit voelen.

Dit zeggen klanten over JouwAvontuur :

Uiteindelijk leerde ik veel meer 

Katrien

Ik stapte in Mijn Avontuur om te weten te komen welke job bij mij zou passen. Uiteindelijk leerde ik veel meer dan dat; ik leerde ook mezelf terug kennen en waarderen.

Ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht

KOEN

Ik had al een paar keer in mijn leven het roer omgegooid zonder goed te weten waar ik uiteindelijk naar toe wou.
In haar programma JouwAvontuur doet Lien je stilstaan bij wie je eigenlijk bent.
Ze heeft me geleerd hoe belangrijk mijn kernwaarden zijn in alles wat ik doe of laat, en ik heb heel wat waardevolle inzichten over mezelf gekregen.
Mijn leven is veranderd in die zin dat ik nu mijn doelen stel in functie van mijn kernwaarden, interesses en talenten.
Doelen die de moeite waard zijn om na te streven. Mijn energiepeil is hoger dan ooit!

Ik ben echt blij dat ik in JouwAvontuur ben gestapt, en ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht.

Héél handig om toe te passen in verdere manier van leven

DIRK

Jouw programma is echt top. Het lijken allemaal evidente zaken en stappen, maar doordat deze in héél kleine stapjes worden opgedeeld en er ook een duidelijke structuur achter zit, is dit héél handig om toe te passen in de verdere manier van leven, en zelfs deze door te geven binnen het gezin

Door jou en je programma heb ik de stap durven en kunnen zetten

NELE

Door jou en je programma heb ik de stap durven en kunnen zetten die ik nodig had om de wereld buiten mijn muren te durven ontdekken, om te kunnen groeien in plaats van ter plaatse te blijven trappelen.

Ik hoop dat je nog veel mensen mag inspireren zoals je mij geïnspireerd hebt. Proficiat met dit mooie programma, en dank je wel

Echt een meerwaarde

Katrien J.

De professionele, rustige aanpak van Lien was voor mij echt een meerwaarde in dit programma.
Als je dit weet, voeg daar dan het effect van de zalige omgeving van de Spaanse Pyreneeën aan toe (echt, die natuur daar is prachtig, niet normaal 🥰) en je weet wat voor een magische reis jou te wachten staat. Letterlijk en figuurlijk.💃

En om er zeker van te zijn dat het voor iedereen een magische reis wordt, plan ik met iedereen die zich wil inschrijven eerst een matchcall in. Zo zijn we er zeker van dat we met een hele mooie groep vertrekken waarin iedereen zich veilig kan voelen.

En er zijn ondertussen al een paar plekken weg, dus twijfel niet te lang, want door snel te beslissen verzeker je jezelf van één van deze felbegeerde plekken


Alles wat je nog moet wetenPraktische informatie

Inbegrepen

 • Online kick-off call met de deelnemers
 • Toegang tot het online voorbereidingsprogramma
 • De coachingsreis
  • Het coachingsprogramma in groep
  • 1-op-1 coaching
  • Outdoor activiteiten: canyoning, e-mountainbike, bergwandelen (2x), paardrijden, parapente
  • Lokaal vervoer van en naar de activiteiten
  • Vervoer van Barcelona Airport naar het hotel (op zondagmiddag 11/09/'22) en terug (op zondagmiddag 18/09/'22)
  • Verblijf in 4-sterren hotel in Benasque (7 nachten van zondagavond 11/09/'22 tot zondagochtend 18/09/'22)
  • Alle maaltijden in het hotel (ontbijt, lunchpakket en avondeten)
 • Optioneel (VIP): na de coachingsreis wekelijkse 1-op-1 coachingcall van 45 min gedurende 11 weken (start: eerste week na de reis) met onbeperkt tussentijds contact via de app
 • Live terugkommoment met de deelnemers
 • BTW

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugvlucht van Brussels Airport naar Barcelona Airport (budget via Vueling +/- 350 EUR)
 • Dranken tijdens de reis en persoonlijke uitgaven
 • Persoonlijke reisverzekering en reisbijstandsverzekering

Programma van de reis

 • Dag 1 
  • +-14u Vertrek Barcelona Airport naar hotel
  • +-17u Aankomst hotel (Benasque)
  • Vrije verkenning van de omgeving
 • Dag 2
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 1
  • Namiddag: Ontdek wat bij jou past. (deel 1)
 • Dag 3
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 2
  • Namiddag: Ontdek wat bij jou past. (deel 2)
 • Dag 4
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 3
  • Namiddag: Maak een plan om hier je geld mee te verdienen. (deel 1)
 • Dag 5
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 4
  • Namiddag: Maak een plan om hier je geld mee te verdienen. (deel 2)
 • Dag 6
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 5
  • Namiddag: Overwin je angsten en doe het. (deel 1)
 • Dag 7
  • Voormiddag: Outdoor activiteit 6
  • Namiddag: Overwin je angsten en doe het. (deel 2)
 • Dag 8
  • +- 9u vertrek richting Barcelona Airport


FAQ's

Ik ben zelfstandige en wil mijn bedrijf aanpassen naar een bedrijf dat 100% bij mij past. Is deze reis dan wel iets voor mij?

Ja, dan is deze reis iets voor jou. Want of je nu zelfstandige bent of in loondienst werkt, dat maakt niet uit. In alle situaties geldt namelijk dat je om gelukkig te zijn in je werk:

- je jezelf eerst helemaal moet leren kennen
- een plan leert maken hoe je jezelf interessant maakt voor de mensen die jou gaan betalen
- tot slot door jouw angsten leert gaan zodat je er voor kan gaan en die heerlijke job kan doen die bij je past

 

Ik werk in loondienst en wil in loondienst blijven, maar ik zoek een job die 100% bij me past. Is deze reis dan wel iets voor mij?

Ja, dan is deze reis iets voor jou. Want of je nu in loondienst werkt of zelfstandige bent, dat maakt niet uit. In alle situaties geldt namelijk dat je om gelukkig te zijn in je werk:

- je jezelf eerst helemaal moet leren kennen
- een plan leert maken hoe je jezelf interessant maakt voor de mensen die jou gaan betalen (ja, dit geldt ook in loondienst )
- tot slot door jouw angsten leert gaan zodat je er voor kan gaan en die heerlijke job kan doen die bij je past

Hoe fit moet je zijn?

De activiteiten zijn er op voorzien dat iedereen met een normale fysieke fitheid kan deelnemen. 

Zijn de activiteiten wel veilig?

Ja, zeker, deze worden begeleid door gekwalificeerde monitoren en gidsen waardoor de nodige veiligheid geboden kan worden.

Wat met covid?

Mocht je denken: "Ja, maar wat als ze ons weer gaan lastig vallen met covid-maatregelen?", wel dan zit je safe, want mochten de overheden het weer in hun hoofd halen om reisbeperkingen op te gaan leggen, dan krijg je je saldo meteen teruggestort en blijft je voorschot onbeperkt geldig zodat je dit gewoon voor een volgende datum kan gebruiken.

Hoe zit het met het vervoer?

De heen- en terugreis is niet inbegrepen, het lokale vervoer van en naar de activiteiten wel. Indien je zou opteren om met het vliegtuig te komen (budget heen- en terugvlucht via Vueling komt op +-350 euro, stuur me gerust even een mail via lien(@)jouwavontuur.be en dan bezorg ik jou de vluchtgegevens), dan kan je wel gratis gebruik maken van het vervoer tussen Barcelona Airport en het hotel (heen: op zondagmiddag 11/09/'22 en terug: op zondagmiddag 18/09/'22). Maar je bent uiteraard vrij om te kiezen met welk vervoermiddel je reist. 🙏

Ik heb voedingsallergieën. Kan daar rekening mee gehouden worden tijdens de reis?

Het hotel kan zeker rekening houden met alle dieetwensen, ze vinden het wel fijn als dit tijdig wordt doorgegeven, dus gewoon even vermelden bij jouw inschrijving en het komt goed!

 

Moet ik specifieke dingen meenemen voor de outdoor activiteiten?

Ja, hierbij het overzicht:

Voor de canyoning:

 • Sportschoenen met stevige zool die nat mogen worden (géén waterschoenen)
 • Handdoek & zwemkleding

Voor de parapente:

 • Stevige, bij voorkeur hoge, wandelschoenen
 • Zonnecrème

Voor het paardrijden:

 • Broek van stevige stof
 • Gesloten schoenen (sportschoenen of sneakers zijn ok)

Voor het bergwandelen:

 • Drinkbus
 • Geschikte wandelschoenen met een goed profiel
 • Waterdichte en warme bovenkleding (ook in de zomer, want het kan boven in de bergen koud zijn)
 • Zonnecrème
 • Petje/hoedje

Voor de e-mountainbike:

 • Fietskleding
 • Drinkbus
 • Zonnecrème
 

Your passion is waiting for your courage to catch up.

Isabelle Lafleche