Hack Jouw Next Level

Avontuurlijke deep dive dag voor fijngevoelige badasses die willen leren hoe je in 3 stappen jouw unieke next level ontdekt en dit gaat leven.

Ben je een fijngevoelige badass die klaar is voor haar (of zijn) next level, maar geen idee heeft in wat, laat staan, hoe.

Dan is dit op jouw lijf geschreven.


Met jouw unieke persoonlijkheid heb je al fantastische dingen gerealiseerd.

Mensen benijden jou om jouw dapperheid zowel op privévlak als in jouw job.
Jij wordt blij van dingen aan te pakken, ook al vragen ze moed.

En neen, je gaat daarbij nooit over lijken, want met jouw sterk empathisch en zintuiglijk vermogen voel je anderen haarfijn aan en heb je oog voor hen. Jij kan hen als geen ander goed doen voelen.

En zonder dat je daarbij de show wil stelen, want jij staat enkel op wanneer het moet. Niet te vroeg, want dat vind je niet nodig, maar net op het juiste moment.

En wanneer je opstaat is het raak.

Dat ben jij. De persoon die houdt van actie én feilloos kan aanvoelen wat er nodig is.

Alleen voel je dat waar je vroeger warm van werd, nu niet meer zo fantastisch is.

Je voelt dat het tijd is voor jouw next level.

Tijd om die fijngevoelige badass weer zuurstof te geven.
Alleen weet je niet wat dat dan wel mag zijn en al zeker niet hoe je die kan zetten.


Heel herkenbaar.


Ik zat in hetzelfde schuitje. Ik voelde ook dat ik toe was aan mijn next level, maar ik had geen idee aan wat dat dan moest voldoen, laat staan hoe ik dat kon waar maken. En ook de testen en programma's die ik volgde brachten me geen stap verder. Integendeel, ze creëerden nog meer onduidelijkheid omdat de fijngevoelige badass in mij niet in het plaatje paste. 

Ik veranderde dan nog maar eens van werkgever, een keer of vijf. Maar het knagende gevoel kwam telkens terug omdat ik actie nam zonder te weten wat de echte next level stap was waar ik nood aan had.


Maar gelukkig ontdekte ik eindelijk hoe ik die next level stap wél kon achterhalen en ook hoe ik die kon waar maken.

Hell yes.

En die techniek heb ik voor jou ontrafeld en in een programma gegoten.Hack Jouw Next Level


Een programma waarin jij helemaal begrepen wordt als fijngevoelige badass. Waar je zowel jouw gevoel als jouw durf kan laten floreren, dat is hetgeen je nodig hebt. En diep van binnen weet je dat ook wel, alleen was je je daar misschien nog niet van bewust.

En bleef je je tot nu toe maar afvragen waarom je geen antwoorden vond op jouw knagende gevoel. Waardoor je alleen maar onzekerder en ongelukkiger werd.

Dus stop met jezelf te pijnigen en gun jezelf iets wat écht bij jou past. Zodat je jouw unieke persoonlijkheid next level kan laten gaan en die heerlijke joy dag in dag uit kan beleven. Zalig toch!En ja, I feel you!

Wanneer ik voelde dat het tijd was voor mijn next level, heb ik ook eerst zijwaartse stappen gezet. Stappen waarvan ik diep van binnen eigenlijk al wist dat die me niet de voldoening zouden geven.

Ik begrijp jou dus volledig.

Want ontdekken en toegeven wat je echt graag als next level stap zou willen zetten is mega-eng.

En nadien next level gaan, is nog enger.

Dat is gewoon zo.

Maar het straffe is dat het ook gewoon mega simpel is.

En dat ontdekte ik zelf.

Weliswaar na heel wat omzwervingen, omdat de meeste dingen niet geschikt zijn voor fijngevoeldige badasses zoals jij. Omdat ze te oppervlakkig blijven en niet doorpakken naar dat next level. En laat dat nu net het gene zijn naar wat ze op zoek zijn.

Vandaar dat ik het belangrijk vond om zoiets te ontwikkelen. Zodat mensen zoals jij helemaal hun zalige next level kunnen leven.


Via de Hack Jouw Next Level methode, die bestaat uit 3 simpele stappen:

1. Explore: Ontdek de methode die onthult wat jouw unieke persoonlijkheid nodig heeft om die next level voldoening te krijgen
2. Navigate: Leer hoe je een werkend plan maakt dat echt bij jou past
3. Travel: Ontdek hoe je achterhaalt wat jou tegenhoudt en hoe je dat overwint zodat je die zalige next level versie van jou wordt

Simpel en super krachtig.

Your adventure is ready for you! 


Dus waarom zou je jezelf blijven martelen met zijwaartse stappen die jou alleen maar frustratie en leeggezogen energie opleveren?

Joost mag het weten. 😘

En jij weet diep van binnen ook dat dit niet is wat je wil.

Dus voel wat die fijngevoelige badass in jou echt wil, en neem dan een beslissing.
Wat houdt

Hack Jouw Next Level 

concreet in?- Avontuurlijke deep dive dag op zaterdag 10/12/'22 met een unieke mix van avontuur en Next Level coaching in de Hoge Venen -

 • To the point 3-stapsprogramma met:
 • Stap 1: Explore: Ontdek de methode die onthult wat jouw unieke next level is waar je die zalige voldoening uit zal halen.
 • Stap 2: Navigate: Leer hoe je een werkend plan maakt dat echt bij jou past zodat je dit ook echt gaat doen.
 • Stap 3: Travel: Ontdek hoe je achterhaalt wat jou tegenhoudt en hoe je dat overwint zodat je in no time die zalige next level versie van jou wordt.
 • Outdoor activiteit: Een avontuurlijke tocht met de e-scoot, een elektrische off-road step, zodat je de actieve durver in jou helemaal aan kan zetten.
 • In een beperkt groepje (maximum 3 deelnemers) zodat je persoonlijke begeleiding krijgt en nog betere resultaten zal boeken.
 • Vervoer vanuit Leuven en een super lekkere lunch inbegrepen.
 • Toegang tot de digitale versie van het 3-stapsprogramma, zodat je alles mooi overzichtelijk bij elkaar hebt staan en hierop kan terugvallen wanneer je het nodig hebt.En dit voor een investering van slechts 890 euro (incl. BTW).

Maar voor dat je je inschrijft, check nog eens bij jezelf waarom je dit zou doen. Waarom je jouw next level wil ontdekken en die zalige voldoening wil voelen van die te kunnen leven.

I.p.v. zijstappen te maken die jou eigenlijk diep van binnen niet blij maken, maar jou wel weghouden van wat je echt voelt.

Dat kan natuurlijk ook en dat is helemaal ok. Maar check gewoon of dat is wat jij wil. En of je daar die echte voldoening uit haalt. 

En maak dan de balans op. 

Alleen jij kan dit voelen.

Dit zeggen klanten over JouwAvontuur :

Uiteindelijk leerde ik veel meer 

Katrien

Ik stapte in Mijn Avontuur om te weten te komen welke job bij mij zou passen. Uiteindelijk leerde ik veel meer dan dat; ik leerde ook mezelf terug kennen en waarderen.

Ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht

KOEN

Ik had al een paar keer in mijn leven het roer omgegooid zonder goed te weten waar ik uiteindelijk naar toe wou.
In haar programma JouwAvontuur doet Lien je stilstaan bij wie je eigenlijk bent.
Ze heeft me geleerd hoe belangrijk mijn kernwaarden zijn in alles wat ik doe of laat, en ik heb heel wat waardevolle inzichten over mezelf gekregen.
Mijn leven is veranderd in die zin dat ik nu mijn doelen stel in functie van mijn kernwaarden, interesses en talenten.
Doelen die de moeite waard zijn om na te streven. Mijn energiepeil is hoger dan ooit!

Ik ben echt blij dat ik in JouwAvontuur ben gestapt, en ik kan dit aanbevelen aan iedereen die meer van het leven verwacht.

Héél handig om toe te passen in verdere manier van leven

DIRK

Jouw programma is echt top. Het lijken allemaal evidente zaken en stappen, maar doordat deze in héél kleine stapjes worden opgedeeld en er ook een duidelijke structuur achter zit, is dit héél handig om toe te passen in de verdere manier van leven, en zelfs deze door te geven binnen het gezin

Door jou en je programma heb ik de stap durven en kunnen zetten

NELE

Door jou en je programma heb ik de stap durven en kunnen zetten die ik nodig had om de wereld buiten mijn muren te durven ontdekken, om te kunnen groeien in plaats van ter plaatse te blijven trappelen.

Ik hoop dat je nog veel mensen mag inspireren zoals je mij geïnspireerd hebt. Proficiat met dit mooie programma, en dank je wel

Echt een meerwaarde

Katrien J.

De professionele, rustige aanpak van Lien was voor mij echt een meerwaarde in dit programma.
Als je dit weet, voeg daar dan het effect van de prachtige Hoge Venen aan toe en je weet dat er jou een magische dag te wachten staat. Heerlijk toch.💃

Maar weet dat er maar 3 plekken zijn, dus twijfel niet te lang. 


Alles wat je nog moet wetenPraktische informatie

 • Zaterdag 10/12/'22: vertrek in Leuven om 7u30 richting Ovifat - Hoge Venen (vervoer inbegrepen)
 • Outdoor activiteit: Avontuurlijke tocht met de e-scoot van +/- 1u15. Door het bos, veldwegen en enkele technische passages, maar vooral héél véél plezier tijdens het ontdekken van de streek van de Hoge Venen, zonder veel moeite en zonder lawaai. Reservekledij meenemen is aanbevolen.
 • Heerlijke lunch (aanpasbaar aan specifieke dieetwensen)
 • Intensieve coaching - 3-stapsprogramma - Explore, Navigate, Travel
 • Vertrek naar Leuven rond 16u

Don't die without embracing the daring adventure your life was meant to be.

- Steve Pavlina-